Termékek

A Parainesis az egyik vezető fólia gyártó Magyarországon.
Tanúsított beszállítók vagyunk (ISO 9001, ISO 14001), azonnali rendelkezésre állással.

Zsugorsapka gyártás

Rendeljen zsugorsapkát közvetlenül a gyártótól, rövid határidővel, jobb áron.

Kisebb egységcsomagokhoz vagy raklapos csomagoláshoz erős, hőre zsugorodó fólia sapkákat gyártunk egyedi igényeire. Használja ki a gyártói árelőnyt, kérjen ajánlatot szakértő kollégáinktól.

Ajánlatot szeretnék

Termékjellemzők

Késztermék

Zsugorsapka, raklapsapka, takarósapka

Alapanyagok
 • LDPE
 • LLDPE
 • HDPE
 • MDPE
 • újrahasznosított LDPE
Szélesség

kb. 1200mm - 3100mm

Vastagság

70 mikron

Szinezék
 • átlátszó
 • áttetsző színes kívánság szerint
 • fedett színes kívánság szerint
Kiszerelés

lapra

Nyomtatás

Flexó nyomtatás akár 6 színben, Pantone skála szerint

Feldolgozás és adalékok

Kivitelezés

fagyasztásképes, zsugorítható, hegeszthető

Adalélok
 • antisztatizáló
 • UV álló
 • MAS 25
 • portaszító
 • csúsztató
 • csúszásmentesítő
 • ESD
 • VCI
Felhasználási területek

Csomagolóipar, logisztika, gépgyártás, építőipar, villamosipar, autóipar, élelmiszeripar, bútorgyártás, gyógyszeripar, mezőgazdaság, kereskedelem

Minimális rendelés

Egyeztetés alapján

Gyakori kérdések

Mi történik, ha Ajánlatot kérek?
Felvesszük Önnel a kapcsolatot. Megbeszéljük:
 • mit szeretnének csomagolni,
 • körülbelül mennyi csomagolóanyagot használnak,
 • milyen időzítéssel kell szállítani,
 • kézzel vagy géppel csomagolnak-e.
Ha van megoldásunk a problémájára, szükség esetén kimegyünk Önhöz, és meg is nézzük a termékeket. Olyan anyagösszetételt javasolunk, ami a lehető legköltséghatékonyabb az Ön esetében. Végül az igény és a mennyiségek ismeretében adunk Önnek egy árajánlatot.
Hogyan kapok jobb árakat?
A megkívánt követelményekhez tökéletesen igazodó anyagösszetétellel dolgozunk, így a magas minőségi elvárásokat a vetélytársakhoz képest kedvezőbb áron tudjuk teljesíteni. Modern termelésirányítási rendszerünkkel, gyorsan, állandó minőségben!
Hogyan kaphatom a számomra legjobb csomagolást?
Úgy, ha elmondja, milyen terméket szeretne becsomagolni. Hogyan tárolja, hányszor mozgatja. Emberek, vagy gépek pakolják. Minél többet tudunk a becsomagolandó áruról, és a csomagolást követő igénybevételről, annál biztosabban találjuk meg Önnek a legjobb megoldást.

A felhasználási igényekhez igazodóan olyan alapanyag-keverékeket dolgozunk ki, amely mindenben megfelel az elvárásainak. Ha kell, több, vagy épp kevesebb százalékban keverjük újrahasznosított anyaggal és más adalékkal. Több mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk, és a piac egyik legnagyobb meglévő alapanyag adatbázisa a miénk.
Lehet úgy is, hogy nem ragad, nem reped, nem szakad?
Igen, ez a legfőbb célunk. Olyan csomagolóanyagokat készítünk, amivel Ön gyorsan, költséghatékonyan dolgozhat. Zacskóink, fóliáink nem ragadnak, nem szakadnak, nem repednek, a legextrémebb igénybevételt is jól bírják. Akkor is, ha Önnek 3x át kell rakodnia. Csomagoláskor nem lesznek nem várt körülmények. Ha velünk dolgozik, meglepetések nélkül tarthatja a szállítási határidőket.
Mitől lesz jó a csomagolásom? Milyen keveréket, anyagösszetételt válasszak?
Lazítson. Mi tisztában vagyunk azzal, milyen felhasználásra, milyen igénybevevételre milyen anyagokkal dolgozzunk. Több száz olyan receptünk, anyagkeverékünk van, amiből kiválaszthatjuk az Ön igényeinek legmegfelelőbbet. Vagy új anyagösszetételt alakítunk ki, ha olyan speciális igényei vannak.
Nem tudom a pontos méretet, a szükséges anyagvastagságot.
Sokan nem tudják. Sok mindentől függ, mibe érdemes csomagolni. Mi tudjuk a buktatókat. Hívjon bennünket, elég, ha néhány szóban elmondja, mire van szüksége, mi a legjobb tapasztalataink szerint segítünk.
Milyen színben kaphatóak a fóliák, zsákok?
A létező összes színárnyalatot kikeverhetjük Önnek. Kéket, zöldet, sárgát, pirosat, lilát, rózsaszínt, kekit, türkizt. Fényeset, áttetszőt, opálosat, mattot. Bármilyet, amire csak gondolni tud.
Tudják-e nyomtatni a gyártott termékeket?
Igen, igény szerint bármelyik termékünket 6 színben, nagy felbontással nyomtatjuk. Akár mindkét oldalát.
Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?
Rendelése – igényei függvényében – akár néhány napon belül kiszállításra kerülhet! Ez természetesen függ a tételtől és a szükséges alapanyagtól. Kérdezzen, segítünk megtalálni a leggyorsabb megoldást.
Milyen méretben kaphatóak a zsákok?
Termékeink a piaci igények kb. 99%-át lefedik. A legkisebb, 30x80mm-es zsákoktól az óriás méretű, 2300x4000mm-es ipari hulladékzsákokig nálunk mindent megtalál. Kérésére teljesen egyedi méretben is gyártunk!
Milyen területekre alkalmasak a Parainesis csomagolóanyagai?
A létező összes területre gyártunk polietilén zsákokat, csomagoló fóliákat. Termékeinket használják hűtőházakban, magas hőmérsékletnek kitett környezetben, vagy épp extrém fizikai terheléssel járó körülmények között (például építkezéseken). Bármi is cégének profilja, csomagolási gondjait gyorsan, költséghatékonyan megoldjuk.
Van megoldhatatlan csomagolási probléma?
Számunkra nem létezik. Ügyfeleinkkel közösen addig keressük az ideális megoldást, amíg meg nem találjuk. Nekünk az a legfontosabb, hogy Ön és vevői a lehető legteljesebb mértékben elégedettek legyenek a csomagolással.
Miért pont a Parainesis a piac egyik legjobb választása?
Alacsony ár, kiemelkedő tapasztalat, gyors és minőségi gyártás, több száz, célhoz igazított alapanyag-keverék. Szerintünk ezen a piacon "mindössze" ezekre van szükség.

De ha ennél többet szeretne... Mindenben segítjük partnereinket a lehető legjobb ár-érték arányú csomagolóanyagok, csomagolási technológiák megtalálásában. Azért dolgozunk, hogy az Ön cége elfelejthesse a csomagolás nyűgjét. Hogy csak annyi időt, energiát és pénzt fotdítson rá, amennyi egy-egy adott termék esetében Önnek megéri.

Régóta vagyunk a piacon. Tudjuk, hogy az Ön hasznát csomagoljuk.

A Parainesis segít megtalálni az optimális megoldást, hogy magasabb árrést érjen el, miközben a minőségi problémák megszűnnek.

Ajánlatkérés