Síkfólia gyártás egyedi igényekre

A síkfólia tekercs a fóliagyártás alapterméke. Színe, vastagsága, szélessége, nyomtatása, felületképzése, hegesztése, az anyaga és annak különleges tulajdonságai adalékanyagokkal az egyedi igények szerint alakítható, a végtermék szinte bármi lehet. Kérje szakértő kollégáink segítségét és használja ki a gyártói árelőnyt és a rugalmas gyártási és szállítási feltételeket.

Ajánlatot szeretnék

Termékpaletta

  • takarófóliák - ipari, logisztikai, csomagolási feladatokhoz
  • mezőgazdasági fólia - Kerti fátyolfólia, sátor fólia,
  • építési fólia - takaráshoz vagy lépésálló védőfólia a burkolatok megóvására

Kiszerelés

Tekercsben vagy lapra szerelve. Kartonba csomagolva.

Alapanyagok

  • Primer, elsőosztályú polietilénből (LDPE síkfólia, LLDPE síkfólia, HDPE síkfólia, MDPE síkfólia)
  • Kevert összetétel, részben visszadolgozott anyagból - gazdaságosabb, de ránézésre nem homogén
  • Újrahasznosított LDPE anyagból
  • Biológiailag lebomló műanyagból
Ajánlatot szeretnék

Síkfólia gyártás

Takarófólia

Síkfólia

Kis hőmérsékleten zsugorodó síkfóliák bármilyen Önnek kellő méretben, széles körű csomagolási feladatok megoldására, kültéri és beltéri felhasználásra.

Zsugorfólia

Alacsony hőmérsékleten zsugorodó fólia, amely sokoldalú csomagolási megoldás. További feldolgozással zsák, tasak, zsugorsapka is előállítható belőle. Kérje kollégánk szakmai segítségét a megfelelő méret, vastagság és anyagösszetétel kiválasztásához és használja ki a gyártói árelőnyt.

Sztreccsfólia - kézi és gépi

Nyújtható sztreccsfólia, minőségi újrafelhasznált anyagból, amivel bármilyen terméket körbetekerhet – bármilyen Önnek kellő méretben, kézi vagy gépi csomagoláshoz.

RÖVID HATÁRIDŐRE. Elsőosztályú és újrafelhasznált alapanyagokból.

Talajtakaró fólia

Mezőgazdasági fólia egyedi méretben, tekercselve, amit a földeken gépi erővel is teríthet. A fóliákat UV-álló és kémiai ellenállással gyártjuk. Kérjen ajánlatot egyedi gyártásra és használja ki a gyártói árelőnyt. Kérje kollégánk segítségét és segítünk a megfelelő vastagság, anyagösszetétel kiválasztásában.