Fóliatömlő és féltömlő gyártás

Megbízható tömlőfólia vagy féltömlő beszállítót szeretne? Nálunk a leggazdaságosabb csőfóliákat kapja amelyeket pontosan az Ön igényei szerint gyártunk. Használja ki sok éves tapasztalatunkat, és tanácsot adunk Önnek. Meg fog lepődni, mekkora költségmegtakarítást érhet el a megfelelő fólia kiválasztásával. Színe, vastagsága, szélessége, nyomtatása, felületképzése, hegesztése, az anyaga és annak különleges tulajdonságai adalékanyagokkal az egyedi igények szerint alakítható, a végtermék szinte bármi lehet.

Ajánlatot szeretnék

Termékpaletta

  • A fóliatömlőt csőfóliának is nevezik. Minden PE-fóliát , legyen az LDPE, LLDPE, MDPE vagy HDPE, csőszerű fóliává extrudálunk, majd tovább dolgozzuk félcső alakú fóliává, illetve vágásokkal vagy hegesztéssel késztermékké (zsákok, tasakok, burkolatok stb.)
  • Úgy is ismerheti, mint fóliacső, csomagolócső, cső alakú zsákfólia vagy végtelenített fóliacső.

Kiszerelés

Tekercsben. Kartonba csomagolva.

Alapanyagok

  • Primer, elsőosztályú polietilénből (LDPE fóliatömlő, LLDPE fóliatömlő, HDPE fóliatömlő, MDPE fóliatömlő)
  • Kevert összetétel, részben visszadolgozott anyagból - gazdaságosabb, de ránézésre nem homogén
  • Újrahasznosított LDPE anyagból
  • Biológiailag lebomló műanyagból
Ajánlatot szeretnék

Fóliatömlő és féltömlő gyártás

Redőzött tömlő

A Polietilén redőzött tömlőből készülnek a talpas zsákok és tasakok, vagy gyártósorhoz illesztve automata csomagológépek is használják. Kollégáink segítenek a megfelelő vastagság, anyagösszetétel kiválasztásában. Kérjen ajánlatot és használja ki a gyártói árelőnyt.

Futártasak

Áruk és küldeméyek biztonságos és - átlátszatlan fedés esetén - diszkrét szállítására készült fólia tasakok, amelyek opcionálisan simítózáras vagy öntapadós kivitelben rendelhetők. A méret, szín, nyomtatás és speciális igényeket is megoldjuk. Gyártasson egyedileg és érjen el kiemelkedő árelőnyt. Keresse kollégánkat ajánlatért!