Rólunk

Innovatív, fenntartható megoldásokat kínálunk ügyfeleink polietilén igényeinek kielégítésére..

Küldetésünk

elősegíteni ügyfeleink sikerét, a környezeti felelősségvállalásra és a folyamatos fejlesztésre összpontosítva. Hiszünk abban, hogy ha hűek maradunk értékeinkhez, és ügyfeleink igényeit helyezzük előtérbe, olyan hosszú távú partnerségeket építhetünk ki, amelyek minden érintett számára előnyösek.

Értékeink

Hitelesség

A termékeink minőségétől kezdve a vásárlóinkkal kialakított kapcsolatokig mindenben értékeljük a hitelességet. Hiszünk abban, hogy kommunikációnk és működésünk átlátható és őszinte, és arra törekszünk, hogy tetteinkkel bizalmat építsünk ügyfeleinkkel.

Innováció

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a polietiléngyártó iparban a lehetséges határait feszegetjük. A legújabb technológiákba és eljárásokba fektetünk be, hogy folyamatosan fejlődjünk és innovatív megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.

Ügyfélközpontúság

Ügyfeleink állnak a tevékenységünk középpontjában. Elsőbbséget biztosítunk igényeiknek és követelményeiknek, és szorosan együttműködünk velük, hogy olyan testreszabott megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek megfelelnek egyedi igényeiknek.

Nyílt kommunikáció

A kommunikációnk világos és tömör, igyekszünk elkerülni a szakzsargont és a felesleges bonyolultságot. Hiszünk abban, hogy a világos kommunikáció kulcsfontosságú az ügyfeleinkkel és az érdekelt felekkel való erős kapcsolatok kiépítéséhez.

Fenntarthatóság

A fenntartható jövőért és a tiszta bolygóért

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Ezért telepítettünk nemrégiben egy 150 kWp teljesítményű napelemes rendszert a létesítményünkben, amely tiszta, megújuló energiát termel, és csökkenti az ökológiai lábnyomunkat – ezzel CO2-kibocsátásunk akár évente 165 tonnával csökkenhet.

Ez a napenergia-beruházás összhangban van vállalatunk innovációs és fenntarthatósági értékeivel. A megújuló energiaforrások, például a napenergia hasznosításával csökkentjük a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőségünket, és hozzájárulunk a környezet védelméhez a jövő generációi számára.

A környezeti előnyök mellett a napelemes rendszer az ügyfélközpontú értékünkhöz is igazodik. Ügyfeleink egyre inkább aggódnak saját működésük környezeti hatásai miatt, és az olyan fenntartható megoldásokba való befektetéssel, mint a napenergia, segíthetünk nekik saját fenntarthatósági céljaik elérésében.

Tovább
Biológiailag lebomló alapanyagok
Feldolgozzuk a gyártási hulladékot
Termékeink 40-60%-a újrahasznosított
150 KWp napenergia, kisebb szénlábnyom
Támogatjuk a környezetvédelmet

Tisztaszoba

Beruházásaink az innovációra és a folyamatos fejlesztésre összpontosítanak. Az ISO 9 minősített tisztaszobánk lehetővé teszi, hogy olyan fóliákat és polietilén termékeket állítsunk elő, amelyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Ez a magas szintű megbízhatóság és a szigorú minőségellenőrzés jelentős versenyelőnyt biztosít ügyfeleink számára.

Bővebben a tisztaszobáról

Pontos szállítás, jó minőségű áru. A piacon a legkedvezőbb áron értékesít.

E. Rita, beszerző

Bármilyen kérdéssel fordultam hozzájuk, szívesen segítettek, megbízhatóak.

N. Nándor, raktárvezető