Környezettudatosság

környezettudatosság

A PARAINESIS Kft. folyamatait és szervezeti felépítését úgy alakította ki, hogy a modern világ kihívásainak felelősségteljes gondolkodásmóddal legyen képes megfelelni. Telephelyünk tervezett bővítésével lehetőséget teremtünk az alapanyagok és a késztermékek strukturáltabb átmeneti tárolására és az üzemcsarnok bővítésére, ami megalapozza a termelés technológiai fejlesztését, mennyiségének növelését.

A környezet védelme egyre nagyobb hangsúlyt kap tevékenységünkben. A felhasznált fajlagos energiamennyiség csökkentésével élen járunk a világban egyre hangsúlyosabb energiaminimalizálási tendenciákban. Az alkalmazott alapanyagok, az elkészített termékek, a termelés során keletkezett hulladékok tekintetében cégünk példaértékűvé kíván válni a többi piaci versenytárs számára. Tudatos és folyamatos fejlesztésekkel csökkentjük ökolábnyomunkat.A technológiai fejlesztés fő iránya a többrétegű fólia gyártása, mellyel időtállóbb, tartósabb terméket tudunk előállítani, környezetbarát módon tudunk felhasználni akár alacsonyabb tisztítottságú alapanyagot.

A PARAINESIS Kft. meglevő üzleti partnerei, valamint az új hazai és külföldi piacok felé egyaránt irányítja figyelmét. Jelenlegi termékeink technikai és minőségi színvonala megállja a helyét akár Magyarországon, akár az Európai Unió bármely más tagállamában.

Energetikai jelentés megtekintése »

© 2016. Parainesis.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: Reelweb.hu