A Parainesis Kft. bemutatkozása

Évente közel 1600 tonna fóliát dolgozunk fel, amelynek 60%-a újrahasznosított anyagokból készül. Termékeinket szükség esetén 6 színben nyomdázzuk, és igény szerint színskála alapján színezzük. A fóliatermékek teljes gyártási folyamatára rendezkedtünk be.

A cég folyamatosan fejlődik, mind tevékenységében, mind minőségében. Telephelyünk 2000 m2, melyen egy 700 m2 alapterületű csarnokban dolgozunk. Folyamatban van a területünk mellett 4000 m2 alapterületű telek megvásárlása, mely lehetőséget teremt a fejlődésre. 2000-ben megszereztük az ISO 9002-es TÜV minősítési tanúsítványt, azóta is ezen irányelvek figyelembevételével dolgozunk. Jelenleg több mint kétszáz ügyfelünk van az ipar, a mezőgazdaság, a kereskedelem területén szerte az országban és Európában. Megfelelő tételű megrendelés esetén termékeinket a megrendelő telephelyére szállítjuk.

Társaságunk fő célkitűzése a termékeink, szolgáltatásaink folyamatosan emelkedő minőségével biztosítani, hogy a hazai és a nemzetközi piacon sikeresen működő vállalkozás legyünk. E vonatkozásban a minőséget úgy tekintjük, hogy tevékenységünkben fejezze ki a megbízhatóságot, pontosságot, igényességet és a környezettudatosságot.

Ennek érdekében:

Minőségpolitikai célkitűzéseink megvalósításával kívánjuk elérni, hogy garantált minőségű termékek és szolgáltatások nyújtásával hozzájáruljunk partnereink sikeres tevékenységéhez.

© 2016. Parainesis.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: Reelweb.hu